Over ons

jolys-logo-redKapsalon Joly’s Hair & Beauty is opgericht in 2012. De medewerkers zijn gedreven, ervaren en enthousiast om u te helpen aan een passend kapsel. Onze producten worden uitsluitend geselecteerd op kwaliteit. Kapsalon Joly’s Hair & Beauty is een kapper die uw wensen voorop zet. Klassiek of juist trendsettend? Verzorgd of een tikkeltje ruig? Wij zijn voorzien van de betere producten, want wij gebruiken uitsluitend professionele haarverzorgingsproducten.

In de salon proberen wij een ontspannen en relaxte sfeer te creëren zodat u zich optimaal kan ontspannen en genieten van uw behandeling. Onze goed opgeleide en vriendelijke kapsters maken van uw haar het kapsel dat ú kiest. Dat gebeurt in een bijzondere omgeving. Let maar eens op de materialen, de kleuren en accessoires. Een inspirerende omgeving: voor onze kapsters, maar wij hopen ook voor ú!

Wij zijn gevestigd in de gezellige wijk Helpman aan de Verlengde Hereweg, aan de achterzijde (het Helperplein) vindt u volop gratis parkeerruimte. Ook vindt u hier diverse andere winkels en eetgelegenheden.

We maken het u graag zo comfortabel mogelijk. We hebben regelmatig verrassende acties en leuke kortingen.


 Ons team

Ons team bestaat uit professionele en ervaren kapsters. Zij zullen uw kapsel volledig naar uw wensen knippen, kleuren, stylen of permanenten. Onze kapsters zijn uitermate vriendelijk en zullen alles op alles zetten om het u naar uw zin te maken. Voorzien van een goede dosis humor en vrolijkheid creëren zij een gezellige en ontspannen sfeer in de salon. De creatieve kapsters kennen alle laatste trends en technieken. De dames weten welke modellen en kleuren het beste bij je passen. Uw wensen staan centraal en die mogen best afwijken van het modebeeld. Het belangrijkste is dat u het zelf mooi vindt.