Ons team bestaat uit professionele en ervaren kapsters.

De salon

De Salon Kapsalon Joly’s Hair & Beauty is opgericht in 2012, de medewerkers zijn ervaren en enthousiast om u te...

Scroll naar beneden

De Salon

Kapsalon Joly’s Hair & Beauty is opgericht in 2012, de medewerkers zijn ervaren en enthousiast om u te helpen aan een passend kapsel en een goed gesprek. Wij zijn gevestigd in de gezellige wijk Helpman naast de Hema. Aan de achterzijde op het Helperplein vind u volop parkeer gelegenheid. Ook vind u hier diverse andere winkels en eetgelegenheden.

Jolien

Hallo, ik ben Jolien, de trotse eigenaresse van deze salon!

Op 1 november 2012 kwam mijn grote wens om onderneemster te worden uit met de start van Joly’s Hair & Beauty. Mijn passie ligt bij het “mooi maken van mensen” en ik vindt het top als de mensen blij onze salon verlaten.

Natuurlijk ben ik erg trots op ons team, zij zullen zich hieronder één voor één aan u voorstellen. Wij hopen u snel in onze salon als vaste klant of nieuwe klant te mogen verwelkomen.

Deveney

Hoi! Mijn naam is Deveney Sinds 2015 ben ik al werkzaam bij Kapsalon Joly’s Hair & Beauty, als allround hairstylist.

Uiterlijke verzorging wekte altijd al mijn interesse, maar als kapster zit ik echt op mijn plek. Van knippen en permanenten tot kleuren, ik vind het allemaal leuk en vooral de afwisseling, maar kleuren is wel echt mijn passie en daar doe ik ook enorm mijn best voor om in door te groeien en leren. Zowel het bijwerken van een uitgroei als een hele metamorfose, ligt bij mij in vertrouwde handen.

 

Hopelijk tot snel bij mij in de stoel!

Karima

Hoi mijn naam is Karima en moeder van vier kinderen.

Twintig jaar geleden ben ik met de kappersopleiding begonnen en daarna in verschillende kapsalons en barbierzaken werkzaam geweest. En inmiddels ben ik alweer 2,5 jaar bij Joly’s Hair & Beauty aan het werk. Naast mijn drukke gezinsleven, vind ik het heerlijk om mijn creativiteit uit te voeren.

 

Mijn specialiteit is heren knippen en scheren, wil jij een strakke fade, dan zit je bij mij in de stoel goed.

Mis onze acties niet!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Joly's

Hair & Beauty

Openingstijden

Ma 09:00-18:00

di 09:00-18:00

wo 09:00-18:00

do 09:00-18:00

vr 09:00-18:00

za 09:00-18:00

zo gesloten